17 Ağustos 2021 Salı

ABDULKADİRİN EBU TURAB İFTİRASI

 

Yalan söylemeyi alışkanlık haline getiren ve yuvasını kendi elleriyle ağzına yapan abdulkadir polat münafığıyla arkadaşlık yaptığı için “Kişi arkadaşının dini üzeredir” kaidesinin vücut bulmuş hali olan Kamil de yalan çukuruna düşerek müslümanlara iftira atmıştır. 


Ebu Turab Nezher Açık değildir. Bu bunların pis bir iftirasıdır. 

Ebu turab “Nezher Açık”tır diyen Kamil hayatında bir kere bile görmediği adama “o kadar erkektin o kadar namusluydun” diyerek bir de abimizin hakkına girip hakaret ediyor. Oysa kendisi abimizi görse korkudan ayakları titrer kalbi hızlı hızlı atmaya başlar. Öyle ya kişi arkadaşının dini üzeredir. Kamera karşısında Mücahit, Müslümanların karşısında ise korkak münafık olan Abdülkadir’in huyu ona da geçmiştir. 


Münafıkların yüzünü Ortaya döken Allah’a hamdolsun. 

Ey Kamil! Biraz erkek olsaydın, biraz “namuslu” olsaydın namussuzların yanında değil müslümanların yanında saf alırdın. Allah svt sana Hidayet etsin.

1 yorum:

  1. ALLAH hepinize hidayet etsin kanalınıza baktım neden çekişip durursunuz birbirinizle ayet demezmi sonra güçten düşer ayıf kalırsınız... 2 kanalda hakka davet ederken alıp vermediğiniz ne...

    YanıtlaSil