17 Ağustos 2021 Salı

Abdulkadir Polat'ın Eski Cemaat'inin Yetkilisine Yazdığı Pişmanlık Mektubu

 Abdulkadir Polat Kocaeli'de iken yaptığı ahlâksızlıklar yüzünden içinde bulunduğu cemaat tarafından cemaatten kovulur.

Abdulkadir Polat tekrar Cemaate girebilmek için yaptığı tüm ahlaksızlıkları kabul ederek pişman olduğunu söylediği bir mektup yazar ve bunu cemaate iletir.

Cemaat Abdulkadir Polat'ın Pişmanlık mektubunda dahi kendini affetirebilmek için bazı yalanlar söylediğini görünce Abdulkadir Polat'ı cemaate almaz.


Abdulkadir Polat ise aslında pişman olmadığını cemaate girebilmek için yalan söylediğini ispatlayarak cemaate düşman kesilir ve bütün cemaat mensuplarının ismini Terörle mücadele şubeye vererek cemaatin tümünün terörist olduğunu eğer bu cemaati alırsanız Kocaeli'de IŞİD kalmaz diyerek yüze yakın kişinin oparesyon yemesine sebep olur.

Kendince bu şekilde cemaatten intikam almıştır


Mektubu Baştan sona okursanız kendisinin nasıl münafık,yalancı milletin karısına kızına musallat olan biri olduğunu kendisi itiraf ediyor.












5 yorum:

  1. Ne kadar pisliğin tekiymiş bu iğrenç gudubet çocuk, aklı sırf uçkur ve nasıl insanlardan para koparacağım peşinde. Ama elhamdulillah bu pislik engellemeden buna karşı küçükte olsa kanallardan diğer haltlarını öğrendindim ve hergün her mecraya yayıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Münafık ahlaksız

    YanıtlaSil
  3. sazanlar takımı hakkatten münafıklara destek vermek için burdasınız burada yalnış olan ne adam genç aşık olmuş yuva kurmak istemiş yani 8 sayfayı tamamını okuyan varmı bilmiyorum ama adam hep savaş içinde olmuş , o obüs topunun patlmamasıda bir nasip sizin gibi tarikat şirk ehline savaş açsın diye yazık bu yorumu yazıp bu mektupları yayınlıyorsunuız adam hatasını kabul etmiş ben yıllardır onu takip ediyorum ve kendiside bu hataları işlediğlni zaten söylüyor , çok büyük vebal alıyorsunuz çokk....

    YanıtlaSil
  4. Bu hatalarından hep bahsediyor zaten şuan tövbe etmiş ve IŞİD kâfirlerini taasupçu sözde tevhid ehlini şirklerini en güzel anlatan videolar yapan oy okul askerlik dışında her türlü taifeye reddiye veren onun gibi bir var mı ? Elinizi vicdanınıza koyun ve şirke şirk demeyen tek amaçları örgüt ve yapılanma kurup akrabalık bağları ile İslamı lekeleyen ebucuların şirklerinden beri olun. Allah giyimde künye takmada vs kültürel olan şeylerde bir olmamızı istememiş şayet istese hepimizi Arap yaratırdı muhakkak. Allah sadece onu birlemimizi istemiştir gözünüzü açın...

    YanıtlaSil
  5. İnanmayın arkadaşlar cemaatler karalama yapıyor

    YanıtlaSil